37 weken zwanger

Gisteren heeft de verloskundige weer een echo gemaakt om te kijken hoe groot het kindje is. Zowel de hoofd- als de buikomtrek en de lengte van de beentjes vallen mooi in het gemiddelde. De computer heeft berekend dat het kindje nu 2870 gram weegt.

Mijn buik zit al aardig in de weg en beperken mijn activiteiten behoorlijk. Niet alleen mijn dikke buik trouwens ook de andere dingen zoals hoofdpijn, vermoeidheid en harde buiken spelen hierin een grote rol. Ik ga sinds 2 weken dan ook weer naar acunpunctuur toe.

Soms heb ik momenten dat ik wens dat de kleine spruit al het daglicht ziet, maar ik besef heel goed dat hij/ zij beter nog eventjes kan blijven zitten. Lekker groeien, wat dobberen in het vruchtwater en af en toe lekker schoppen is het beste voor hem/ haar. Trouwens Barry heeft gezegd dat het nog minstens 2 weken moet duren, omdat hij dan pas vrij heeft van zijn werk. Hij heeft per 1 oktober vrij en dan 4 weken na de bevalling.

Het kamertje voor het kindje is al wel helemaal klaar, ook zijn alle kleertjes gestreken, reiswiegje staat klaar en de gastouder heeft zelfs, voor na mijn verlof, al een plekje voor het kindje gereserveerd.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply