Over mij

Hoi, ik ben Saskia Verhoef.

Ik ben 39 jaar oud en woon in Zwolle.
Ik ben logopediste en in mijn vrije tijd ben ik (edel)figurant, actrice en model. Onderaan deze pagina kunt u een opname zien terwijl ik mezelf voorstel.

Acteren en figureren doe ik eigenlijk al vanaf mijn tienerjaren. Ik heb meegewerkt aan schooltv. In mijn studentenperiode heb ik diverse keren gefigureerd in Nederlandse soaps. Daarna is het een heel aantal jaren rustig geweest, dat komt omdat ik na het behalen van mijn HBO-diploma aan de slag ben gegaan als logopediste. Ik doe mijn werk met veel passie en plezier. Toch blijft acteren en figureren me boeien en wil me hier nu meer op toeleggen. Ik heb ondertussen al een heel aantal keren mee mogen werken aan mooie professionele opdrachten.

In mijn portfolio kunt u de foto’s en video’s vinden waaraan ik heb meegewerkt. Dit zijn professionele opdrachten. Ook ga ik meer video’s van mezelf maken waarin mijn acteerkunsten te zien zijn. Dit zijn nagespeelde scenes uit bestaande films.

Tijdens mijn opleiding tot logopediste heb ik lessen gehad in toneelspelen, rollenspellen en actie-reactie gedrag. Daarnaast heb ik inlevingsvermogen en kan een personage neerzetten met een bepaalde gemoedstoestand middels houding/ uitstraling, stem en spraak. Tevens ben ik geduldig, maar bovenal vind ik het gewoon leuk.

Sinds kort neem ik deel uit van improvisatie theater en toneel. Hierin leer en ervaar ik op een heel plezierige en gezellige manier diverse karakters te tonen.