Over mij

Hoi, ik ben Saskia Verhoef.

Ik ben 42 jaar oud en woon in Zwolle.
Ik ben logopediste en in mijn vrije tijd ben ik (edel)figurant, actrice en model.

Acteren en figureren doe ik eigenlijk al vanaf mijn tienerjaren. Ik heb meegewerkt aan schooltv. In mijn studentenperiode heb ik diverse keren gefigureerd in Nederlandse soaps. Daarna is het een heel aantal jaren rustig geweest, dat komt omdat ik na het behalen van mijn HBO-diploma aan de slag ben gegaan als logopediste. Ik doe mijn werk met zeer veel plezier. Toch blijft acteren en figureren me boeien en wil me hier nu meer op toeleggen. Ik heb ondertussen al een twintigtal keren mee mogen werken aan mooie professionele opdrachten. Ook heb ik mee mogen draaien met diverse studentenproducties.

In mijn portfolio kunt u de foto’s en video’s vinden waaraan ik heb meegewerkt. Dit zijn professionele opdrachten en een aantal studentenproducties. Tevens heb ik diverse scenes nagespeeld uit een film en heb zelf een scene bedacht voor in een film dit om mijn acteerkunsten te tonen.

Tijdens mijn opleiding tot logopediste heb ik lessen gehad in toneelspelen, rollenspellen en actie-reactie gedrag. Daarnaast heb ik inlevingsvermogen en kan een personage neerzetten met een bepaalde gemoedstoestand middels houding/ uitstraling, stem, spraak en tekst. Tevens ben ik geduldig, maar bovenal vind ik het gewoon leuk. Om mijn acteerervaringen uit te breiden heb ik een workshop gevolgd van Paul van der Laan en heb ik een 2 daagse cursus ‘acteren’ gevolgd bij Joost Buitenweg.

Ik heb een jaar aan improvisatie theater en toneel gedaan. Hierin leerde en ervoer ik op een heel plezierige manier diverse karakters neer te zetten en meer van mezelf te tonen.

Verder speel ik in mijn vrije tijd piano en houd van wandelen en skeeleren.